Kehyskuva 50x70 cm

Kehyskuva 50x70 cm
omasta digikuvasta
valitsemallesi materiaalille.
Ei lasia - kevyt ja turvallinen.

50x70 cm tarjous
sisältää kaiken:
tulostus, pohjustus sekä kotimainen puukehys.

 

Laminointi

Jos tarvitset tavallista toimistolaminointia A4 tai A3 papereille,
hinnat löytyvät digipainopalvelut-osiosta.

 

Alihankintana tehtävä satiinimattalaminointi

39 € / m2.
Minimiveloitus 29 € / kuva.

Tehdään alihankintana. Hintaan lisätään kuljetuskustannukset 50 €, koska kuljetusliike vie tulosteen laminointifirmaan ja tuo takaisin.
(yli 120 cm -pituisten kuljetus hinnoitellaan tapauskohtaisesti). 

Kuva pitää ensin pohjustaa jollekin materiaalille.
Esim. KapaMount-kevytlevylle.

Antaa isolle kuvalle suojaavan pinnan esim. näyttelyissä tai julkisissa tiloissa, joissa asiakkaat pääsevät koskettamaan kuvia. Kts. kuvaa Ateneuminkujan liikkeen isoista kuvaseinistä, jotka on toteutettu meillä 100 cm leveistä soiroista. Ne on pohjustettu Viscom-levylle, joka on 10 mm paksua PVC-muovi ja vaahtolevyä.

Satiinimattalaminointi antaa miellyttävän, kevyen himmeän mattapinnan. Kuva on hyvä tulostaa kiiltävälle paperille, sillä silloin laminaatti tarttuu tasaisimmin.

Välitämme myös muita pohjustusmateriaaleja tulosteisiimme.
Esimerkkeinä alumiini-komposiittilevy (DiBond).
Huomaa, että hintaan lisätään kuljetuskustannukset 50 €.
Isoilla tai erityisen painavilla tulosteilla kuljetuskustannukset lisätään myös Ateneuminkujan tulostuspisteeltä noutopisteelle.

Kysy hintaa Ateneuminkujalta tarkoitukseesi sopiville materiaaleille ja käsittelyille.

 

Kiiltävä Filmolux S23 polyesterilaminaatti

23 mic huippukiiltävä PES-laminaatti 49 € /m2.
Minimiveloitus 29 € / kuva.

Polyesteriä suositellaan valokuvien, julistekuvien ja esim. näyttelykuvien laminointiin. Tämä materiaali on arkistokelpoista. Satin ja Gloss -tulostemateriaalit kestävät itsessään hyvin kosteutta, mutta laminoidun näyttelykuvan voi vaikka pyyhkiä kostealla sen likaannuttua.

Ateneuminkujalla voimme paikan päällä tehdä tämän 45 cm leveyteen asti. Isommat teetetään alihankkijalla ja työhön lisätään kuljetuskustannukset min. 50 €.

Voimme Ateneuminkujalla laminoida vain KapaMount-kevytlevypohjustettuja kuvia. Pohjustamaton kuva ei toimi laminointilaitteessamme.
Lisäksi kuvan on oltava tulostettu meillä kiiltävälle paperille. Mattatulosteeseen jää pientä kuplaa laminaatin alle.
Laminointi on hankalaa ja sillä on taipumusta epäonnistua. Siksi laminoimme vain meillä tulostettuja kuvia, jotta voimme tarvittaessa uusia tulosteen.

Ateneuminkujalla tehtynä max. leveys 45 cm.

Hintaesimerkkejä  
30x40 cm 29,00 €
   

Alihankintatöihin lisätään kuljetuskustannukset 50 €.
Isoilla tai erityisen painavilla tulosteilla kuljetuskustannukset lisätään myös Ateneuminkujan tulostuspisteeltä noutopisteelle.

 

Alihankintana tehtävä pussiin laminointi
(250 micr. kovalaminointi)

Käytetään kosteisiin olosuhteisiin joutuviin kuviin, esim. mainokset joiden pitää kestää vesisadetta, veneilykartat jne. Myös asiakkaan omille tulosteille. Tämä toimii vain pohjustamattomissa kuvissa.

Laminaatti menee n. 6 mm kuvan reunojen yli sulkien sen vedenkestävään pussiin. Laminaatti on tukevaa ja paksua.

Hinta: 42 € /m2
Minimiveloitus 20 € + kuljetus 50 € = 70 €

Tehdään alihankintana. Pussiin laminoinnin hintaan lisätään kuljetuskustannukset 50 €, koska kuljetusliike vie tulosteen laminointifirmaan ja tuo takaisin.
Isoilla tai erityisen painavilla tulosteilla kuljetuskustannukset lisätään myös Ateneuminkujan tulostuspisteeltä noutopisteelle.

 

Tällä tavalla voi myös toteuttaa kaksipuolisen mainoksen liikkeen oveen. Kaksi mainosta laminoidaan vastakkain ja niiden väliin Lightstopper eli valoa läpäisemätön kalvo. Yhdelle puolelle tarrapinta kiinnitystä varten. Kysy tarjous Ateneuminkujan liikkeestä.

Osa tulostusmateriaaleistamme kestää itsessään erittäin hyvin kosteutta (Epson Satin ja Gloss 60x90 cm-kokoon asti). Ulkostandeissa on yleensä vielä niiden oma suojamuovi päällä joten laminointia itse tulosteelle ei yleensä tarvita.

SISUSTA
OMILLA
KUVILLA


Kuva canvastaulusta


Tutustu Canvastauluihin