KUVAMUKI
OMASTA
KUVASTA

Tule liikkeeseemme.
Suunnitellaan yhdessä
kiva muki. Käytössämme
on hienoja fontteja
sekä valmispohjia.

Voit myös helposti suunnitella oman mukin nettisoftallamme.
Siitä löydät samat
fontit ja clipartit.

Kuvamuki

 

 

Kuvatapetti

Tarratapetti ei vaadi liisteriä kuten perinteinen tapetti. Siinä on käytetty PSA (Pressure Sensitive Adhesive) liimaa. (”Liima” joka kiinnittyy painamalla.)

Tapettimateriaalin leveys on 60 cm. Kuva “vuoditetaan” meillä niin, että vuodat tulevat 1 cm toistensa päälle. Kuvasta kannattaa tehdä aina 10 cm leveämpi kuin seinä. Näin jää varaa jos vuodat menevät hieman vinoon tai liikaa toistensa päälle.

 

Hinta

50 € / m2.

Minimiveloitus 1 m2.

50x70 cm 50,00 € Minimih. 180x240 cm 216,00 €
60x80 cm 50,00 € Minimih. 300x240 cm 360,00 €
60x240 cm 72,00 € 420x240 cm 504,00 €
120x240 cm 144,00 € 600x240 cm 720,00 €

Hintaesimerkkejä yleisimmälle huonekorkeudelle.
Materiaalia voi käyttää myös yritysten väliaikaisissa mainoksissa esim. 60x80 cm koossa.
Kuvaseinillä taas myymälöiden ilme muuttuu edullisesti verrattuna kuvalevyjen teettämiseen.

Tapetti voi peittää vain osan seinää. Se voi olla myös esim. vaakapanoraama tai oven peittävä tarra.

Pinta on kevyesti tekstiilikuvioitu. Kirkas valkoinen pohja toistaa hienosti tulosteiden värit ja sävyt. Polyesterialusta tekee tapetista riittävän joustavan, jotta sitä voi käyttää esim. kaarteiden ja kulmien ympärillä.

Kuvatiedosto suurennetaan Ateneuminkujalla Photozoom-ohjelmalla. Sopivasta kuvan kohdasta voidaan postittaa pala 1:1 koossa
A4-paperilla ja sitä voi arvioida kotona rauhassa teippaamalla kuvan osan omalle seinälle.

 

 

Asennus

Asennus on nopeaa ja helppoa ilman ilmakuplia. Tarratapetti pysyvy paikallaan niin kauan kuin haluat ja poistaminen on helppoa. Testitapetti on saatu pysymään jopa rosoisella, puhdistamattomalla betoniseinällä.

Vasta maalatut seinät voivat kuivua lopullisesti viikon ja tapetti pysyy hieman eri lailla eri maalipinnoissa.

Tapetti kiinnittyy painamalla. Jotta siihen ei jää jälkiä olemme itse käyttäneet tasapintaista maalitelaa jota painetaan kämmenellä. Tasainenkin maalipinta on läheltä katsoen hieman rosoinen joten tapetti on painettava voimakkaasti pintaa vasten. Myöhemmin saattaa ilmaantua kuplia jotka katoavat painamalla.

Taustatarra avataan hieman yläosastaan ja toinen henkilö kohdistaa tapettia alapuolelta. Tapetin yläreunan pysyvyys kannattaa heti alussa varmistaa nauloin tai listalla jotta tapetti ei pääse ”retkahtamaan” alas. Jopa tämän remonttitaidoton kirjoittaja on onnistunut asennuksessa!

Mallikuvaa on käytetty useiden liikkeidemme sisustuksissa. Olemme asennuksen jälkeen korjanneet joitain kohdistusvirheitä tussilla ja kynällä hyvällä menestyksellä. Kun jokin selkeä katkennut viiva ei erotu, kuva näyttää yhtenäiselle. Tapettia kuitenkin katsotaan muutaman metrin päästä niin siitä eivät pienet kohdistusvirheet ja pikselit enää erotu. Asiaa voi katsoa paikan päällä useimmissa liikkeissämme.


Originaalitiedostot

Kännykkäkamerat ovat nykyään niin hyviä, että niistäkin voi yleensä tehdä tapetin. Tule kysymään niin katsotaan minkälaatuinen kuvastasi saadaan näinkin isossa koossa!


Lisäohjeita

Mihin kokoon tiedostoni riittää?

Originaalin skannaus

Sävyjen korjailu

Tulostimesta

Pro-asiakkaille

 

SISUSTA
OMILLA
KUVILLA


Kuva canvastaulusta


Tutustu Canvastauluihin